Selamat Hari Malaysia, Happy Malaysia Day

Selamat Hari Malaysia, Happy Malaysia Day, Malaysia

I would like to wish Happy Malaysia Day day to all my readers and friends. We are all Malaysian so try our best to contribute and unite for the betterment of the future generations. As you know I love Malaysia because of everything here... my family, friend, food and also you all.

Did you know that you are the source of motivation for me to keep blogging and try to post some pieces of me and my life here on Sunshine Kelly. Thanks for reading, supporting and tolerating with me because sometimes the topics may not be relevant to some of you but yet you all still read on. 

Well I understand that everyone has different interests and preferences. I hope that you gained some knowledge, information, have better understanding on certain issues or know what is going on in my life or keep yourself update with some of the events happening in KL. Terima kasih, xie xie and kam siah!

Cepatnya masa berlalu, pejam celik pejam celik sudah masuk bulan September 2014. Hari ini adalah hari yang bermakna untuk semua warga Malaysia termasuk saya. Jadi saya ingin luahkan isi hati saya dalam entri ini dalam Bahasa Malaysia. Ok ke bahasa i? Kadang I rasa pasar sangat, ala asalkan korang tau dan paham cukup la.

Selamat Hari Malaysia, Happy Malaysia Day, bunga raya

Di sini saya ucapkan Selamat Hari Malaysia kepada semua pembaca saya dan warga-warga web. Hargai lah setiap detik hidup kita dengan penuh kesyukuran. Perkara yang remeh temeh jangan disimpan dalam hati… maafkan lah. Biar yang dah berlalu, berlalu. 

Kadang Kelly suka membebel biarkan lah sebab ini blog Kelly. Tapi kebanyakan kali Kelly akan berkongsi informasi and juga pengalaman Kelly. Diharap sabar dan terus membaca je la kerana ada banyak lagi yang Kelly nak luahkan. Terima kasih kerana sudi membaca belog si Sunshine Kelly ni.

Hidup ni tidak bermakna kalau tak ceria. Mesti bahagia tau! Janji… 

2 comments:

COMMENT to show some LOVE ~ Thanks