Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals


Watsons Malaysia & MyDigi App Monday Superdeals


Yay! No Monday blues when you get to enjoy Watsons & MyDigi Rewards, amazing Monday Superdeals as low as RM0.99 to RM8.99 for health and beauty products in Watsons by downloading MyDigi app. Now Digi users can purchase the offer and redeem the Superdeals at any Watsons store nationwide.

Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals
Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals

Watsons & MyDigi Rewards Monday Special was launched by Danny Hoh, Customer Director, Watsons Malaysia; Francis Chang, Head of Customer Management, Digo Malaysia; Foo Hwei Jiek, Head of Trading, Watsons Malaysia; How Li Ren, Head of iTelco, Digi Malaysia at Watsons Sunway Pyramid.

Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals
The Official Launch of Watsons & MyDigi Rewards Monday Special at Sunway Pyramid

During the event there were a few activities and mini games such as “Roll & Win” and “Shoot & Win” which I won Revlon Eyes, Cheeks and Lips makeup palette. 

Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals
At the "Roll & Win” and “Shoot & Win” mini games during the event 

Other than that there were “The Sound of Savings”, a jointly created video by Watsons Malaysia and Digi showcasing the Watsons Monday Superdeals; redeem Watsons Monday Superdeals on the spot and get an additional RM10 Watsons Cash Voucher plus a lucky attendee walked away with Samsung Galaxy Note 8 smartphone.

Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals
Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals Launch

As Watsons VIP member, we get to enjoy 15% off mobile accessories at selected 33 Digi store nationwide when we flash our Watsons VIP card from 16th October, 2017. This promotion is valid for one year.

Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals
Now all MyDigi app users get to enjoy Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals as low RM0.99

Yay! now all MyDigi app users get to enjoy Watsons & MyDigi Rewards Monday Superdeals as low RM0.99 and don’t forget to look out for the new items available every Monday.


For more information and updates about Watsons & MyDigi Rewards Monday Special please visit Watsons Malaysia Website and Facebook 

15 comments:

  1. Ruby tak berapa faham kempen ni. Untuk VIP Watsons yang menggunakan DiGi akan dapat “The Sound of Savings” iaitu Watsons Monday Superdeals. Kita boleh redeem Watsons Monday Superdeals dan dapat RM10 Watsons Cash Voucher dan jika bertuah dapat Samsung Note 8. Lepas tu, jika pi kedai DiGi untuk beli aksesori telefon dapat 15% diskaun jika tunjuk kad VIP Watsons ya? Ohhhh. Untung siapa yang gunakan DiGi. Tapi lagi untung kalau dapat beli top up diskaun 15%. Hahahaha.

    ReplyDelete
  2. Wah, sales at Watson together with DG. Sure, I am gonna heads up to nearby Watson in Seksyen 9 Bandar Baru Bangi. Last time had to go to Metro Kajang for Watson. Now it is much nearer home.

    ReplyDelete
  3. Yang saya faham kita muatturun APP kat mobile dan nanti setiap hari isnin akan ada promosi hebat kat dalam tu boleh beli terus secara online betul tak? Adakah untuk barangan wanita sahaja ker?

    ReplyDelete
  4. Alaaa.. I tak pakai line DIGi. Untunglah pengguna DIGi. Just download the apps. Best tu dapat harga murah.

    ReplyDelete
  5. samalah Hanis pun bukan pengguna Digi. So mampu tengok jelah orang dapat diskaun murah-murah

    ReplyDelete
  6. Ohh boleh redeem Superdeals di Watson dan pemegang kad watson pula boleh dpt 15% diskaun di kedai digi. Untungla siapa pakai Digi dan ada kad VIP Watson.

    ReplyDelete
  7. wow watson x digi lah ni? tapi sha guna umobile lah pulak haha bestnya siapa guna digi bolehlah dapat harga murah

    ReplyDelete
  8. Wah syok! Boleh pergi cawangan Watsons area rumah yaya nanti hihi. Memang selalu beli apa2 barang penjagaan diri kat Watsons je

    ReplyDelete
  9. Alaaa....im using maxis line..so x bkeh la nak join...harga pun menarik..last time diorang buat promo kat one utama i x leh beli juga sebab bukan member..i kena daftar member cepat2 la nampaknya

    ReplyDelete
  10. Untung kalau jadi members vip watson ni, macam2 rewards boleh dapat. Dulu ada members card tapi tak tahu mana letak...hehehe

    ReplyDelete
  11. Ooo saya pakai Digi, tapi tak daftar pulak VIP kad Watson. Takpelah lepas ni saya try, mana tau infuture ada lagi promosi macam ni. Apa-apapun thanks for the info

    ReplyDelete
  12. Ala, tak pakai DIGI, Iday cuma member watson je. Nak merasa monday superdeals. Kena tukar no ke macam mana ni. hehe

    ReplyDelete
  13. Lagi best kalau dibuka kepada semua Telco kan. Sebab bukan semua pakai DG kan. Hehe. But I was there for the launch too and I enjoyed the good deals too.

    ReplyDelete
  14. kalau bukan pengguna digi boleh ke dapatkan harga sales kat watson?? and i think i pernah register as vip kad watson.. kena check semula..

    ReplyDelete
  15. i am a digi user!
    I going to stay tuned every monday for awesome deals !
    cant wait for next monday!

    ReplyDelete

COMMENT to show some LOVE ~ Thanks